Βραβεία Made in Greece

Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Τελετή Απονομής 2013
Made in Greece Awards

Μαρινόπουλος Α.Ε.

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. – ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

H Μαρινόπουλος Α.Ε., η μεγαλύτερη λιανεμπορική αλυσίδα της χώρας, δραστηριοποιείται υπεύθυνα στην Ελλάδα εδώ και 50 χρόνια. Δημιούργησε το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Αθήνα το 1962. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει το εκτενέστερο δίκτυο πανελλαδικά με 734 καταστήματα και 7 κεντρικές αποθήκες και απασχολεί 13.960 εργαζομένους. Η Μαρινόπουλος Α.Ε. είναι ουσιαστικά η μοναδική εταιρία που διαθέτει παρουσία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές και μπαίνοντας καθημερινά σε κάθε ελληνικό σπίτι.

Το μέγεθος της εταιρίας την καθιστά πρωταγωνίστρια στην εγχώρια επιχειρηματική σκηνή. Με επενδυτικό πρόγραμμα 250 εκατ. ευρώ για την τριετία 2012 – 2014 που περιλαμβάνει την περαιτέρω επέκταση της εταιρίας στην αγορά των Βαλκανίων και επενδύσεις επί ελληνικού εδάφους, η Μαρινόπουλος Α.Ε. παραμένει πιστή στη δέσμευσή της για την ενίσχυση της οικονομίας και της παραγωγικότητας της Ελλάδας.

Παράλληλα, η Μαρινόπουλος συνεχίζει την επέκτασή της στο εξωτερικό με άνοιγμα νέων καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, που αποτελούν βασικό σημείο στον επιχειρηματικό σχεδιασμό της εταιρίας. Ήδη η εταιρία διαθέτει σημαντική παρουσία στην περιοχή με 16 καταστήματα στην Κύπρο, 20 στη Βουλγαρία, 24 στην Αλβανία και 1 υπερμάρκετ στα Σκόπια, ενώ σχεδιάζει να επεκταθεί άμεσα και στην αγορά της Σερβίας.

Τελική Φάση
Made in Greece

Υπό την Αιγίδα

Υπουργείο Εξωτερικών
Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας
Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Χρυσοί Χορηγοί

Μαρινόπουλος Α.Ε. Χρυσός Οδηγός
Genesis Pharma SA Ideal Stantard

Αργυροί Χορηγοί

Εθνική Τράπεζα Chiquita

Χορηγοί

ΔΕΣΦΑ OTE

Υποστηρικτές

AUDI ΔΕΠΑ

Χορηγοί Επικοινωνίας

Direction adbusiness
Advertising.gr Retail Business
Food & Drink Agrenda
Agronews.gr Επιστημονικό Marketing Management

Κύριοι Χορηγοί Επικοινωνίας

Η Καθημερινή ΣΚΑΪ 100,3

Χορηγός Δημοσιότητας

mscomm

Χορηγοί Εκδήλωσης